火曜日, 11月 10, 2009

SUGOI SAUCE



名前がスゴイっ!!


同僚のともえぴょんがHawaiiのお土産に買ってきれました。“SUGOI SAUCE”。



4月にL.A.に行った時に実は、ともえぴょんにあったら買ってきてと頼まれていたのですが、さすがHawaii本土にはないですねぇ~。100% Hawaii madeだからかな。



って、名前がスゴイですよね。SUGOI SAUCEは2種類あって、ガーリック味とスパイシー味。私がいただいたのは、Garlic。


ボトルを開けると、キッチン中がガーリック!?ていうくらい凝縮されています。




牛肉をマリネードして焼いて食べたら美味しかった~☆そして、お肉に相性の良い、LicaさんからもらったBaby leavesと一緒に食べたのですよぉー。うっ、またしてもやってしまった・・・。また写真撮るのを忘れてた(汗)それはまた今度♪

Thank you Tomoe-phon!!

暫くHawaii行ってないなぁ~。いつもMainland・・・。たまには行ってみようかなー。



******************
My co-worker, Tomoe-pyon gave to me "SUGOI SAUCE" from Hawaii. It's 100% Hawaiian made. Actually she asked me to get it at Los Angeles when I went in April, but there was not. Presumably this sauce is forbidden to export to mainland! ha, ha.



The name is exaggerated! Don't you think?




SUGOI SAUCES are Garlic and Spicy Garlic Sauce. I got a Garlic sauce. It's totally garlic, but sweet. Ummm... I like it!




I marinated beef and baked. And I put beef on a bed of baby leaves that Lica send to me. That was sooooooooooooooooooo yummy! This sauce is matched meat. Sorry again, after I finished my dish I realized I didn't take a picture again.... hee, hee. As usual, huh.



You can imagine how good is. Thank you Tomoe-phon!

2 件のコメント:

Lica247 さんのコメント...

へぇ~。おっしゃっれなネーミングだね。
私はSpacyが気になるな。
Pastaを作るのではなかったの??

Cana さんのコメント...

あははは。毎日気が変わるのさ~。秋だしね。(なんのつながりがあるのか!?)
本日、最後のBaby leaves食べましたー。いまだにシャキシャキしてたよ☆

すばらしぃ~!!